Καταλαθος πατησα καποιο πληκτρο και εστειλα προωρα το μηνημα. :P Αυτο που θελω να ρωτισω ειναι αν υπαρχει τελικα καποιος τροπος να τι εγκατεστησε το easyLife και αν μπορεσω να τα απεγκαταστησω.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2013 - 8:40 μ.μ., ο χρήστης dimitris elder <dimitriskyrim@gmail.com> έγραψε:
Καλησπερα σε ολους! Παιδια εχω καποιες αποριες σχετικα με το fedora 18 KDE. Πανω στην εγκατασταση προσπερασα καταλαθος την ταμπελα που δημιουργεις user και μπηκα στο Login γραφοντας root, δηλαδη στην πρωτη εισοδο χωρις να ξερω μπηκα σαν root. Μετα απο μια μερα καναμε και user με τα παιδια στο osarena. Ειμαι αρχαριος στο Linux ακομη και τωρα με το fedora μπερδευομαι παρα πολυ γιατι οτι εμαθα ειναι με ubuntu/mιnt. Πριν κανω user και οσο ειμουν σαν root εγατεστησα ενημερωσεις/προγραμματα και δεν ξερω αν εκανα και κατι ακομη που δεν πρεπει εκει μεσα. Θελω να ρωτησω, αυτα ολα που εφαρμοσα σαν root αν μπορω να κανω κατι για να ακυροθουν και να γινει σαν να μην εκανα τιποτα εκει μεσα; Αυτα με το root!
Τωρα κατι που εκανα μολις. Πηγα στις ρυθμισεις/Στιλ/Λεπτομερης ρυθμιση/εφε γραφικων και χωρις να ξερω τι ειναι το KME αλαξα, απο χαμηλη αναλυση οθονης και υψηλη χρηση KME που ειχε προεπιλογη, σε υψηλη αναλυση οθονης και πολυ υψηλη χρηση KME. Λετε να παρουσιαση καποιο προβλημα αυτη η ρυθμηση στο μελλον;
Εχω και κατι ακομη... (δεν ξερω παιδια αν ειναι μεγαλο το μηνυμα, θα μου το πειτε αυτο.)
Εγκατεστησα την εφαρμογη easyLife γιατι δεν μπορουσα βρω flash player και μολις εφαρμοσα το easyLife μου ετρεξαν παρα πολλα προγραμμαρα/drivers και δεν ξερω τι ακομη εβαλε στο συστημα. Εγω ηθελα μονο το flash player που τελικα δεν εγκαταστηθηκε με το easyLife (δεν ξερω το λογο,) αλλα με καποια εντολη στο τερματικο.(αν ενδιαφερη καποιον που εχει προβλημα με τον flash να μου πει να την στειλω.) Α
Στις 10 Φεβρουαρίου 2013 - 12:47 π.μ., ο χρήστης dimitris elder <dimitriskyrim@gmail.com> έγραψε:

Πολυ ωραια. Ευχαριστω σε ολους για το καλωσορισμα! Οντως φαινεται πολυ καλος τροπος επικοινωνιας με mail. Και σκεφτομουν πως θα καταφερω να κανω εγγραφη, και εγω ειχα κανει ηδη. Ειχα μπει σε περιπετειες μεχρι να καταφερω να εγκαταστησω το fedora 18, τελος καλο ολα καλα. :)
Στις 10 Φεβρουαρίου 2013 - 12:30 π.μ., ο χρήστης Βασίλης Τουμπακάρης <btoumbas@gmail.com> έγραψε:

Γραφτηκες μια χαρα!! Οταν θες στο μελλον να απαντησεις σε καποιον στη λιστα μην ξεχνας να πατας την επιλογη "Απαντηση σε ολους".


Στις 10 Φεβρουαρίου 2013 - 12:26 π.μ., ο χρήστης dimitris elder <dimitriskyrim@gmail.com> έγραψε:
Γεια σας. Δεν ξερω αν καταφερα να κανω εγγραφη στο Fedora mailing list. Αυτος ειναι ο τροπος επικινονιας; Το λεω γιατι νομιζω οτι δεν τα καταφερα ολοκληρωτηκα πριν λεγες μερες. Νομιζω καποιο θεμα με τα coocies μου εγραψε. Ευχαριστω! :)

_______________________________________________
el-users mailing list
el-users@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/el-users