Γεια σας παιδια!

Μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι διαφορες στα δυο εργαλια: easyLife και Fedora Utils?
Εχω εγκαταστηση και τα δυο αλλα χρησιμοποιησα μονο το easyLife. Διαβασα οτι και τα δυο εχουν να σου προσφερουν χρησιμα πακετα. Αυτα τα πακετα ομως, ειναι ιδια μεταξυ των δυο προγραμματων; Αν ναι τοτε ας μην χρησιμοποιησω καθολου το Fedora Utils μιας και μολις ετρεξα το easyLife.

Κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στο easyLife ειδα οτι ολα τα πακετα που μου εδωσε, ειναι για Gnome, και οχι για KDE που εχω εγω. Να πω ακομη οτι εγκατεστησα ολοκληρη την λιστα πακετων εκτος τα 2 πακετα (drivers) τις nvidia μιας και εχω ΑΤΙ.

Θελω να αναφερθω και σε κατι ακομη, σε μια λεπτομερια ομως ειναι αρκετα σημαντικο για μενα μιας και με την αισθητικη εχω ενα θεμα. :P

Οταν αρχικα μπουμε στο fedora kde, βλεπουμε ενα συνδυασμο θεματων που εμενα προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ, (μην γελασετε αλλα πραγματικα αυτος ο συνδυασμος ειναι κατι που με ελκυει στο fedora με KDE.) Και εγω καταφερα να τον χασω!!!

Ειναι το θεμα επ.εργασιας!
Δηλαδη το διαφανο τετραγωνο παραθυρο (που προσθετουμε φακελους και αρχεια) που εχει αρχικα στο πανω μερος τις οθονης αριστερα, η εργαλειοθηκη που εχουμε στη δεξια γωνια, και η γαλαζια διαφανη μπαρα (γραμμη εργαλιων) στο κατω μερος τις οθονης.

H ρυθμιση που κανω εγω για να επαναφερω ολα αυτα, και την οποια βλεπω να ειναι ιδια και απο Live dvd ειναι η εξης:

Ρυθμισεις Συστηματος > Εμφανιση χωρου εργασιας > Θεμα επ.εργασιας > Θεμα επ.εργασιας και επιλεγω ως θεμα > Spherical Cow.
Και το αλλο που κανω ειναι:
Δεξι κλικ στην επ.εργασιας > Ρυθμισεις συστατικου και στην Διαταξη επιλεγω > Default επ.εγασιας.

Νομιζω οτι το χαλασα απ την ωρα που πατησα κλεισιμο στο διαφανο τετραγωνο παραθυρο που αναφερω ποιο πανω. (δεν ειμαι σιγουρος)
Ξερει κανεις πως και αν μπορω να επαναφερω την Default επ.εργασιας;

Ευχαριστω.