Γεια ακόμη μια φορά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που παρευρεθήκατε στο χτεσινό meeting. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος καθώς και στα 2 meeting που έχουν γίνει μέχρι τώρα η συμμετοχή αγγίζει τα 10 άτομα σημειώνοντας μάλιστα ότι σε χτεσινό, δεν ήταν 3 άτομα από το προηγούμενο. Με λίγα λόγια οι αριθμοί ξεπερνάνε κάθε προσδοκία καθώς όταν είχε πέσει η ιδέα των meetings πιστεύαμε ότι θα είμαστε εμείς και εμείς. Είμαστε όλοι εντυπωσιασμένοι! Keep it up guys!

Όσον αφορά τώρα τα θέματα που συζητήθηκαν, ο Πιέρρος μας έκανε μια μικρή περίληψη για το τι συζητήθηκε στο Fedora Ambassaros EMEA meeting το οποίο έγινε την Τετάρτη. Ακόμη ο Κώστας μας περιέγραψε τι έγινε στο OpenFest κατα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όπου το Fedora είχε μια πολύ δυναμική παρουσία.

Στα οργανωτικά τώρα, συμφωνήσαμε όλοι το Forum της κοινότητας μας θα ανακοινωθεί στην Ελληνική FOSS κοινότητα από βδομάδα όπου θα είναι και έτοιμο. Παράλληλα θα υπάρξει και ολική αναδιαμόρφωση του site. Την γενική διαχείριση του site θα την έχω εγώ και του forum ο Πιέρρος. Η σελίδα αλλά και το forum θα ακολουθούν αυστηρά τα νομικά στάνταρ που έχει το Fedora Project (χρήση των logo, πολιτική απαντήσεων). Όσον αφορά τους moderators, όσοι τελικά γίνουν θα είναι αυτοί που έχουν και λογαριασμό στο Fedora Account System. Ο λόγος είναι ότι θέλουμε να γίνει κάτι σωστά και σοβαρά.
Οι ομάδες ευθύνης που προέκυψαν από το meeting και θα βοηθήσουν στο forum και στο site είναι οι εξής:
Forum
Πιέρρος Π. (liknus)
Κωσταντινίδης Γιάννης (giannisk)
Δημήτρης Γλάρος (ggouros)
Θάλια (Saliyath)

Site
Χρήστος Μπ. (cmpahar)
kboi
Κωσταντινίδης Γιάννης (giannisk)

Επίσης τέθηκε το θέμα να καταγραφεί το fedora υλικό που υπάρχει μεταξύ των Ελλήνων Ambassadors για καλύτερη οργάνωση και διαχείριση. Επομένως, όσοι έχουν CDs, flyers, αυτοκόλλητα, αφίσες ή το οτιδήποτε σχετικά με το Fedora το οποίο το φέρνεται στο booth σε events παρακαλώ καταγράψτε το εδώ
https://fedorahosted.org/emea-swag-tracking/wiki/Inventory .

Τις πλήρης καταγραφές(logs) του Meeting θα τα βρείτε στο
http://meetbot.fedoraproject.org/fedora-meeting-2/2010-03-18/fedora-meeting-2.2010-03-18-20.39.log.html

και τα meeting minutes στο
http://meetbot.fedoraproject.org/fedora-meeting-2/2010-03-18/fedora-meeting-2.2010-03-18-20.39.html


Τέλος το επόμενο meeting της Ελληνικής κοινότητας θα γίνει την Πέμπτη 1 Απριλίου στις 21:00 στο ίδιο κανάλι.
Till then, take care and have fun :)

--
Christos Bacharakis
christos@bacharakis.com
http://bacharakis.com