Fyi...
Έχω ήδη κανονίσει για τραπεζάκι Fedora, αλλά αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορεί να γίνει και κάποιο workshop.

---------- Forwarded message ----------
From: "Despoina Mitropoulou" <des.mitropoulou@eellak.gr>
Date: 5 Apr 2011 13:38
Subject: [Open-source] Συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2011 - Λήξη Προθεσμίας Υποβολής Προτάσεων
To: <open-source@ellak.gr>, <eellak-advisory@ellak.gr>, "epistimoniki epitropi eellak" <epistimoniki-epitropi-ellak@ellak.gr>, <imeres-sinergasias@ellak.gr>

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνει συνέδριο με θέμα "Ανοιχτό Λογισμικό: Ευκαιρία Ανάπτυξης". Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου 2011 στην Αθήνα, ενώ την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Λάρισα.


Το φετινό συνέδριο θα περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες, "Κοινότητες Ανοιχτού Λογισμικού & Hardware", "Ανοιχτά Μοντέλα Επιχειρηματικότητας", "Ανοιχτά Πρότυπα & Ανοιχτό Περιεχόμενο" και "Γιατί το Ανοιχτό Λογισμικό ταιριάζει με το Δημόσιο", με βασικούς ομιλητές από μεγάλα διεθνή έργα ανοιχτού λογισμικού και διεθνείς φορείς. Στο τέλος κάθε μέρας θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με θέματα όπως "Μη κοιτάς μόνο τι κάνεις εσύ για το ΕΛ/ΛΑΚ, δες και τι μπορεί να κάνει το ΕΛ/ΛΑΚ για εσένα" και "Επιχειρείν με Ανοιχτό Λογισμικό".

Συνολικά στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν 3 παρουσιάσεις ανά θεματική ενότητα, και συνολικά 12 workshops, ενώ στις υπόλοιπες πόλεις, πέρα απ' τους βασικούς ομιλητές θα πραγματοποιηθούν 3 παρουσιάσεις στη Λάρισα, 6 παρουσιάσεις στη Θεσσαλονίκη και 6 παρουσιάσεις στο Ηράκλειο.

Επειδή έχουν μείνει μόνο 5 ημέρες για την υποβολή προτάσεων προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους για παρουσιάσεις, workshops αλλά και συμμετοχή στα πάνελ στη σχετική φόρμα, που θα βρείτε στο site του συνεδρίου
http://conf.ellak.gr/, το συντομότερο δυνατόν.


--
Δέσποινα Μητροπούλου
ΕΕΛ/ΛΑΚ
Τηλ: 210 7474271

_______________________________________________
Open-source mailing list
Open-source@ellak.gr
info: http://lists.ellak.gr/listinfo/open-source/