καλημερα

να απολογηθώ! εγώ προσωπικά είχα κάποιο θέμα δουλειάς και το ξενύχτησα πάλι!

τώρα στο θέμα τον παρουσιάσεων θα μπορούσαμε να τις κάνουν 2!και ιδικά στην fedora 16-17 θα μπορούσαμε να κάνουμε και ένα εισαγωγικό πριν κάνα 10 λεπτο περί community κλπ κλπ σε γνωστα site.....λενε περι του τρόποι εποικινωνιας τουλάχιστον της Ελληνικής κοινότητας και τους παραπέμπουν εκτός της Ελληνικής!



Dimitris Glaros
dimitrisglaros@gmail.com




2012/3/30 Christos Bacharakis <cmpahar@gmail.com>
Καλησπέρα σε όλους!

Δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε την απαραίτητη παρουσία προκειμένου να πραγματοποιηθεί το meeting αν και παρόλα αυτά κατα τις 11 παρά μαζευτήκαμε 6 άτομα.

Καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα κάνουμε meeting αν έχετε αντίριση με την ώρα να το λέτε προκειμένου να την αλλάζουμε. Αν σας βολεύει μπορούμε ξεκινάμε και στις και μισή π.χ. 10:30, 11:30
Αρκεί όμως να υπάρχει απαρτία.

Επίσης από εσάς όλους που επιβεβαιώνετε ότι θα έρθετε στο meeting εάν κάτι αλλάξει και δεν μπορέσετε να τα καταφέρετε, παρακαλώ ενημερώνετε για πιθανή αλλαγή μέρας ή ώρας.
Και εγώ θα μπορούσα να πάω για ποτό σήμερα το βράδυ από το να περιμένω μόνος μου στο κανάλι μπας και εμφανιστεί κανείς!

Στα του meeting τώρα:
 - Προέχει να δούμε ποιες παρουσιάσεις/workshop θα στείλουμε στην fosscomm 2012. Παρακαλά επισκεφτείτε το wiki[1], δείτε τις υποψήφιες μέχρι τώρα παρουσιάσεις, προτείνετε αν θελετε κάποιες και πείτε τη γνώμη σας για τις ήδη υπάρχουσες.
Πρέπει μέχρι σήμερα Παρασκευή 31/3 το απόγευμα στις 19:00 να έχουμε αποφασίσει ποιες θα πάνε προκειμένου μέχρι το βράδυ να έχω στείλει το μαιλ στην οργανωτική επιτροπή.

- Swag: Έχω συμπληρώσει 2 ticket, ένα για να μας στείλουν Fedora Logo stickers[2] και ένα άλλο για να αγοράσουμε αναλώσιμα προκειμένου να μπορέσουμε να φτιάξουμε 1000 καρφίτσες Fedora[3]. Ακόμα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε νέα σύντομα.

- Σχετικά με το forum και το ατελείωτο spamming που υπάρχει, ο Νίκος έχει πάρει κάποια μέτρα όπως το ότι χρειάζεται να κάνεις 5 ποστ προκειμένου να μπορέσει να γράψεις external link και εντόπισε και πρόβλημα στο capchta το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε.

- Όσον αφορά το site[4], ότι νέα blog post ανέβαιναν ήταν κυρίως από το Fedora Weekly news τα οποίο όμως βγαίνει πολύ αραιά ποια. Όποιος θέλει και μπορεί να αρχίσει να γράφει σχετικά blog post ας το πει να του δώσουμε δικαιώματα.

Παρακαλώ ας μην ξεχνάμε τις ομιλίες και τα workshop για την fosscomm!
Πρώτη μας προτεραιότητα!

Περιμένω άμεσα νέα σας. Ειδάλλως θα ζητήσω την χρήσιμη και πάντα έγκυρη συμβουλή του Jemadux!

~Chris

[1] https://fedoraproject.org/wiki/Fosscomm_2012#Proposed_Talks_and_WorkShops
[2] https://fedorahosted.org/emea-swag-tracking/ticket/138
[3] https://fedorahosted.org/emea-swag-tracking/ticket/139
[4] http://el.fedoracommunity.org/

--
Christos Bacharakis
christos@bacharakis.com
http://bacharakis.com
cmpahar on Irc


_______________________________________________
el-users mailing list
el-users@lists.fedoraproject.org
https://admin.fedoraproject.org/mailman/listinfo/el-users