Ukoliko se ovaj newsletter ne prikazuje ispravno kliknite > ovdje

Najbolja vina, kultura i sport u najromantičnijem hotelu u Hrvatskoj!

Poštovani ,
ovih dana zablistao je s prepunim bačvama vina naš preuređeni vinski podrum Dioniz! Posjetili su nas i poklonici odlične glazbe, a svoje pripreme za sezonu uvelike već imaju i naši golferi!

... uz sve naše ponude najsretnije klijente bogato nagrađujemo! I najmanji račun za konzumaciju u našem hotelu može vam donijeti bogate nagrade: 

  • Svaki mjesec poklanjamo romantični vikend za dvije osobe s nizom iznenađenja!
  • Na dočeku Nove godine izvlačimo sretnog dobitnika sedmodnevnog odmora u Dubrovniku, uz avionsku kartu!
 

KAKO DO NAGRADE? >>

 
 

... i Michelangelo je bio opčinjen vinom!

To se najbolje vidi na njegovom kolosalnom ulju na platnu BACCUS nastalom u periodu između 1593-1594. Dobro vino je lijek za sve, u vinu leži sva istina, i sve što je dobro uspoređuje se s dobrim starim vinom! Kako bismo što bolje dočarali ovu magičnost vina uredili smo novi vinski podrum nazvan upravo po Dionizu, bogu vina.

Za informacije i rezervacije vinskog podruma Dioniz kontaktirajte nas na 01/2006333 , hotel@phoenix.hr! ili rezervirajte na www.hotelphoenix.hr/.

VINSKI PODRUM DIONIZ >>

 

___

Za ljubitelje vrhunskih glazbenih događaja posebne ponude!

Mi u hotelu Phoenix uživamo u kulturi, potičemo kulturna događanja, sponzoriramo natjecanja, dajemo priliku mladim talentima.

Svim našim gostima koji uživaju u vrhunskim glazbenim događajima omogućavamo boravak u našem hotelu po posebnim promotivnim cijenama. Uz ulaznicu za koncert i vaša ulaznica u naše odaje postaje dostupnija, a boravak u našem hotelu olakšan po cijenama nižima i do 50%!

Za informacije i rezervacije kontaktirajte nas na 01/2006333 ili na  hotel@phoenix.hr 

SMJEŠTAJ PO POSEBNIM CIJENAMA >>

 

P & P „Picasso & Phoenix“

Vrijedna izložba Pabla Picassa koju možete pogledati u Klovićevim dvorima sve do srpnja odličan je razlog da potegnete do Zagreba... iskoristite priliku i ostanite koji dan duže, samo nam pokažite vašu ulaznicu za izložbu!

Za informacije i rezervacije smještaja kontaktirajte nas na 01/2006333 ili hotel@phoenix.hr!  

 

SMJEŠTAJ PO POSEBNIM CIJENAMA >>

 

Počinje sezona golfa, pripremite se!

Treba „istrčati“ na teren i iznenaditi prošlogodišnju konkurenciju velikim napretkom koji ste postigli tijekom zimskog perioda! Uz fantastično vodstvo vrhunskog stručnjaka za kondicijske pripreme i vježbe potreben za golfere vrlo brzo možete doći do željenih rezultata!

Za informacije o treninzima kontaktirajte nas na 01/2006333 ili wellness@phoenix.hr!  

PRIPREME ZA GOLFERE >>

 
Hotel Phoenix rezervacije i prodaja Sesvetska cesta 29, 10 360 HR - Zagreb Sesvete,Tel: +385 1 2006 333 | hotel@phoenix.hr |www.hotelphoenix.hr
Ova ponuda je poslana na vašu mail adresu obzirom da se nalazite u našoj bazi primatelja obavijesti i promocija. | Da biste se odjavili s liste kliknite OVDJE.  | Da biste izmjenili postavke primanja newslettera i drugih promotivnih ponuda kliknite OVDJE. | Pročitajte našu izjavu o privatnosti. | Ako nas želite kontaktirati pošaljite poruku na adresu s koje ste primili mail. | Za informacije o vašim rezervacijama ili drugim uslugama Hotela Phoenix, pošaljite poruku na hotel@phoenix.hr. |Ukoliko želite poslati komentar ili kontaktirati ti nas drugim povodom učinite to ovdje. | Sve ponuđene cijene su službene cijene hotela Phoenix, ali zadržavamo pravo izmjene istih u slučajevima tipografske pogreške ili značajnih promjena na tržištu.

 

 

 

 




powered by
phpList2.10.19, © phpList ltd