Ako ne vidite sadržaj ove stranice, molimo vas, posjetite naše online izdanje

Web pulse

 
Vaši klijenti su online!
 

 
 
ŠTO RADIMO?
  • Izrada web stranica - Pružamo izradu brzih, funkcionalnih i preglednih Web stranica.
  • Web dizajn - Vizualni identitet je ono čime pridobivate klijente, postižemo se atraktivnim izgledom Vaše stranice.
  • Web shop - Omogućite svojim kupcima da izvrše kupovinu od 0-24

 

Kako ste Vi zadovoljni sa svojom web stranicom?


 

Pogledajte naše radove!

Diadema web shop  tinktura web stranica  Vrtić Lastavica

 

http://www.web-pulse.eu/  info@web-pulse.eu +385 1 6446 708

 


Unaprijed se ispričavamo i molimo Vas za razumijevanje. Reklamni materijal Vam je poslan u ime poduzeća Advertising pulse j.d.o.o. sa svrhom marketinga. Ovu poruku ste primili jer ste poslovali s nama, registrirali se na našem webu ili aplikaciji, sudjelovali u anketi ili Vas je netko od vaših poznanika ili prijatelja preporučio na našu newsletter listu prilikom nagradne igre. Prema izmjenama zakona o elektroničkim komunikacijama iz 2011. godine, članak 101 stavak 2, ova poruka se ne može smatrati spamom jer sadrži kontakte i adrese pošiljatelja, kao i način za odjavu s newsletter liste. Ako smatrate da ne bi trebali biti na listi za primanje obavijesti i poslovnih ponuda koje nudimo, s našeg newslettera se možete u svakom trenutku odjaviti tako da odgovorite na ovaj email s naslovom ODJAVA (u tekstu napišite e-mail adresu koju odjavljujete) ili pritisnete na automatsko odjavljivanje s naše liste pritiskom na UNSUBSCRIBE.

S obzirom da smo radili promjene na našem sustavu, moguće je da ste se već odjavili s naše liste, a sad ste ipak ponovno primili ovaj naš e-mail. U tom slučaju molimo Vas da uvažite našu ispriku i odjavite se opet na način kako je opisano u tekstu iznad. Nakon odjave više nećete primati naše obavijesti i poslovne ponude.

 

Ovaj newsletter ste primili zato što ste registrirani na nekoj od stranica tvrtke Brandfix j.d.o.o. Ukoliko više ne želite primati ovaj newsletter, kliknite ovdje

Sent using elatus.net newsletter management system