Ukoliko se ovaj newsletter ne prikazuje ispravno kliknite ovdje . Za proslijediti poruku prijatelju kliknite ovdje .

Postanite filmska zvijezda!  Obilježite najvažnije trenutke!  Zabilježite putovanje!

Kao mali željeli ste postati glumica? Fotomodel? Naravno da svi o tome ponekad maštamo… ostvarenje tih snova daleko je od realnosti, ali ovaj san možete odsanjati uz našu pomoć!  

Naš vrhunski tim fotografa i snimatelja u suradnji s visažistima učinit će od vas glamuroznu filmsku zvijezdu! Provokativna šminka, moderna frizura, savršena poza i profesionalno oko fotografa koji zna uhvatiti trenutak od sada kao nova ponuda hotela Phoenix. Pogledajte našu brošuru foto & video usluga i odaberite svoj paket.  

Svim klijentima koji kod nas rezerviraju svadbenu svečanost darujemo probni foto session na lokaciji hotela gratis!

Hotel Phoenix rezervacije i prodaja Sesvetska cesta 29, 10 360 HR - Zagreb Sesvete, Tel: +385 1 2006 333 hotel@phoenix.hr .
Ova ponuda je poslana na vašu mail adresu obzirom da se nalazite u našoj bazi primatelja obavijesti i promocija. | Da biste se odjavili s liste kliknite ovdje , ukoliko sustav ne može pronaći vaše podatke kliknite ovdje . | Da biste izmjenili postavke primanja newslettera i drugih promotivnih ponuda kliknite ovdje . | Pročitajte našu izjavu o privatnosti . | Za informacije o vašim rezervacijama ili drugim uslugama Hotela Phoenix pošaljite poruku na hotel@phoenix.hr . |Ukoliko želite poslati komentar ili kontaktirati nas drugim povodom učinite to na mail adresu hotel@phoenix.hr. | Sve ponuđene cijene su službene cijene hotela Phoenix. Zadržavamo pravo izmjene istih u slučajevima tipografske pogreške ili značajnih promjena na tržištu.

powered by phpList 2.11.10, © phpList ltd