HUPED, KOSIRNIKOVA 80, 10000 ZAGREB
TEL: 00385 (0)1 3758 145
FAX: 00385 (0)1 3758 140
GSM: 00385 (0)99 4900 909
00385 (0)99 8525 039
E-MAIL: info@huped.hr
WEB: www.huped.hr
www.facebook.com/HUPED
HUPED info elektronički časopis - 05/2015 03.05.2015.

ŠKOLA AKUPUNKTURE, ELEKTROAKUPUNKTURE, AKUPRESURE I TUI-NA TERAPIJE

Škola počinje sa prvim modulom koji će se održati 09. i 10. svibnja (subota i nedjelja) te će se održavati jedan vikend mjesećno uz pauzu preko ljeta. Ukupno 12 vikend predavanja (modula). Polaznici se školuju za klasičnu akupunkturu zatim za elektroakupunkturu, akupresuru, tui-na terapiju i druge metoda TKM-a. To su sve metode koje imaju istu teorijsku osnovu i baziraju se na akupunkturnim meridijanima i točkama koje se mogu tretirati akupunkturnim iglama, uređajem za elektroakupunkturu, zatim rukama i prstima educiranih terapeuta ali i drugim postupcima.

Škola je namjenjena svima, prvenstveno liječnicima, veterinarima, stomatolozima, fizioterapeutima i medicinskim sestrama odnosno medicinskim djelatnicima koji mogu koristiti akupunkturne igle u svome radu, dok su tehnike akupresure i Tui-na terapije (masaže) namijenjene svim ostalim polaznicima koji nisu zdravstvene struke. Razlika je samo u izvođenju praktičnog dijela nastave. Teorijski i praktični dio pohađaju svi polaznici.

Više informacija o školi sa programom svih predavanja, vrhunskim predavačima te prijavnicom za pohađanje škole potražite na linku:  ŠKOLA TKM

TRAŽI SE TKM TERAPEUT ZA RAD U HOTELIMA

WELLNESS DALMACIJA d.o.o. ZA SVOJE ENERGY CLINIC WELLNESS CENTRE OBJAVLJUJE SLOBODNA RADNA MJESTA ZA ZANIMANJE:
WELLNESS TERAPEUT SPECIJALIZIRAN ZA TKM TRETMANE (metode tradicionalne kineske medicine)

Za naše prestižne Energy Clinic wellness centre u hotelima s pet zvijezdica u Dubrovniku i Umagu, tražimo wellness terapeute sa znanjem jedne ili više azijskih/istočnih tehnika masaža, Cupping terapije, akupresure i moxi terapije.
Osim ovih tehnika uzimat će se u obzir i znanje dodatnih tehnika.

Zajedno za izabranim kandidatom kreirat će se dodatna ponuda tretmana u predmetnim hotelima.

Traži se visoko motivirana osoba, visokog duha i pristalog izgleda s minimalnim iskustvom od 3 godine na istim ili sličnim poslovima. Prednost imaju kandidati koji govore više stranih jezika, a naročito engleski, njemački, ruski. Prednost takodjer imaju i kandidati sa iskustvom rada u bilo kojem sektoru hotela s pet zvijezdica.

UVJETI: minimalno završena srednja škola, dokazivo adekvatno obrazovanje i/ili završena HUPED-ova Škola akupunkture i ostalih metoda TKM-a te obavezno članstvo u HUPED-u.

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVE

OSNOVE PREDKLINIČKE I KLINIČKE MEDICINE ZA TERAPEUTE I ISCJELITELJE

Prva grupa polaznika škole počela je sa nastavom u siječnju ove godine. Novi polaznici se mogu već sada prijaviti za pohađanje nastave u lipnju ove godine. Prvi modul za drugu grupu polaznika će se održati 05. i 06. lipnja 2015.g. (petak i subota). Točne termine svih ostalih modula za drugu grupu ćemo objaviti naknadno. Ukupno je 6 modula i to mjesecno po jedan modul.

Osnovna znanja iz medicine neizostavni su dio edukacije u području niza metoda komplementarne pa i alternativne medicine. Određen nivo znanja iz toga područja je neophodan terapeutima i iscjeliteljima koji nemaju službenu medicinsku naobrazbu za kvalitetno razumijevanje i sigurno obavljanje djelatnosti homeopatije, zatim niza metoda unutar tradicionalne kineske medicine (akupresura, tuina, akupunktura, elektroakupunktura...) pa i fitoterapije, masaže i skoro svih drugih iscjeliteljsko terapeutskih metoda. U skoroj budućnosti ova edukacija će sigurno postati zakonska obaveza stoga predlažemo da završite već danas ono što će se vam se za rad uvjetovati već "sutra".

Nastava se održava pod vodstvom prof.dr.sc.prim. Darka Ropca, dr.med. Edukacija iz medicinskih predmeta čini samostalnu cjelinu koju mogu usvojiti svi terapeuti i iscjelitelji neovisno gdje su završili prethodnu edukaciju za svoje terapeutsko iscjeliteljske djelatnosti.

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA SUDJELOVANJA

KRISTALOTERAPIJA - OSNOVNI TEČAJ

Predavač: Osman Hasanpašić
Osnovni tečaj iz kristaloterapije traje jedan cijeli dan - 17.05. (nedjelja)

Teorijski dio je opcenito o kristalima, njihovim svojstvima i o djelovanju na ljudski organizam uz upoznavanje sa kristalima koji se najčešće upotrebljavaju u kristaloterapiji.
Zatim se radi praktično. Polaznici tečaja se upoznaju sa načinima iscjeljivanja, energetskim poljem, radom na čakrama, zatim sa korištenjem kristalnog štapa, akupunkturnom masažom kristalima, odnosom kristaloterapije i radiestezije te kristaloterapije i bioenergije te gledanjem u kristalnu kuglu i odabirom kristala u kristaloterapiji. Radi se meditacija s kristalima te se govori i o vezi kristala i astrologije.

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA SUDJELOVANJA

TEČAJ RADIESTEZIJE

Predavač: Osman Hasanpašić.
Tečaj traje jedan dan - 16.05. (subota)

Sve o radiesteziji saznajte od jednog od prvih i svakako najiskusnijih radiestezista u Hrvatskoj. Osnovni tecaj traje jedan dan tokom kojeg kroz praktican rad usvajate znanja i vjestine potrebne za radiestezijsku analizu covjeka, prostora i zemljista (detekcija stetnih zracenja, podzemne vode itd.).  Na tečaju se dobiva temeljno znanje i smjernice za daljnji rad te se testira radiestezijski potencijal sudionika.

Seminar je do sada završio velik broj grupa polaznika. Tvrtke/organizacije koje prijave više od 20 djelatnika za tečaj ostvaruju pravo na mogucnost da se tecaj odrzi u posebnom terminu te u njihovom gradu i prostoru.

U cijenu tečaja je ukljucen HUPED-ov certifikat, određivanje najoptimalnijeg viska za svakog sudionika te mjerenje radiestezijskog potencijala, a za one koji će stećeno znanje upotrebljavati u svome profesionalnom radu uključena je i godišnja članarina sa LICENCOM za rad.

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA SUDJELOVANJA


NAPOMENA: Ovaj Newsletter poslan je svima koji su se prijavili za dobivanje HUPED info elektroničkog časopisa ili uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese na web stranici www.huped.hr te ukoliko je Vašu e-mail adresu prijavio neki vaš poznanik, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Ova poruka namijenjena je upravo vama. Molimo vas da za proslijeđivanje ne koristie Forward ili Proslijedi gumb na vašoj aplikaciji već da proslijedite putem linka: PROSLIJEDI

Ukoliko ne želite više primati naše obavijesti kliknite na ODJAVA
HUPED,
KOSIRNIKOVA 80
10000 ZAGREB
TEL: 00385 (0)1 3758 145
FAX: 00385 (0)1 3758 140
GSM: 00385 (0)99 4900 909
00385 (0)99 8525 039
E-MAIL: info@huped.hr
WEB: www.huped.hr
www.facebook.com/HUPED
 

powered by phpList 3.0.5, © phpList ltd