Newsletter Januar 2013

Proslijedi prijatelju | Pogledaj u Browseru
 

PONUDA ZA USLUGAMA PREVOĐENJA

PREVODILAČKA AGENCIJA BARBADOS vam nudi usluge prevođenja

Usluge prevođenja podrazumijevaju PISMENO i USMENO (konsekutivno i simultano) prevođenje sa većine stranih jezika na b/h/s jezike i obratno, iz raznih oblasti: ekonomije, industrije, prava, medicine, finansija uz ili bez ovjere sudskog prevodioca.

Na polju prevođenja su zaposleni sudski prevodioci i lektori, kao i tim ljudi koji svojim iskustvom, kvalitetom i profesionalnim odnosom garantiraju uspjeh. Pažljivom procjenom teme i odabirom najkvalitetnijeg zaposlenika sa iskustvom u oblasti koja se traži postižemo kvalitet usluge na zadovoljstvo naših stranaka.


SPISAK RASPOLOŽIVIH JEZIKA

Albanski, Arapski, Bugarski, Češki, Danski, Engleski, Finski, Francuski, Grčki, Holandski, Japanski, Kineski, Mađarski, Makedonski, Norveški, Njemački, Perzijski, Poljski, Portugalski, Rumunski, Ruski, Slovenački, Španski, Švedski, Talijanski, Turski, Ukrajinski

Za svaki navedeni jezik posjedujemo po najmanje jednog certificiranog (SUDSKOG) prevodioca.

Svi sudski tumači na jednom mjestu u centru grada, u PREVODILAČKOJ AGENCIJI BARBADOS.

Nudimo Vam da naša agencija bude ovlaštena agencija za prevođenje za vašu organizaciju, gdje ćemo najbrže odgovoriti na sve vaše potrebe za uslugama prevođenja.

U nadi da ćemo ostvariti poslovnu suradnju
Srdačno Vas pozdravljamo!


Kontakt

Prevodilačka Agencija Barbados
Musala 7, 71000 Sarajevo, BiH
Tel: ++387 33 204 450
Fax: ++387 33 214 063
E-mail: info@ecbarbados.ba, info@sudskitumaci.ba
Web: www.ecbarbados.ba, www.sudskitumaci.ba

 
Prevodilačka Agencija Barbados, Musala 7, 71000 Sarajevo, BiH. Anti-spam policy | Privacy policy
Da bi ste bili sigurni da primate naš newsletter mjesečno, provjerite da li ste dodali e-mail info@ecbarbados.ba u vaš address book. Ako ne želite primati newsletter od Prevodilačka Agencija Barbados, molimo unsubscribe ovdje .