HUPED, KOSIRNIKOVA 80, 10000 ZAGREB
TEL: 00385 (0)1 3758 145
FAX: 00385 (0)1 3758 140
GSM: 00385 (0)99 4900 909
00385 (0)99 8525 039
E-MAIL: info@huped.hr
WEB: www.huped.hr
www.facebook.com/HUPED
HUPED info elektronički časopis 03.03.2014.

TRAŽIMO SURADNIKE U DOBRO PLAĆENOM PROJEKTU

HUPED kao strukovna organizacija već dugi niz godina radi na edukaciji novih iscjelitelja i terapeuta, bilo direktno kao organizator edukacije ili u suradnji sa licenciranim partnerima na edukaciji.

Niz sadašnjih iscjelitelja i terapeuta je upravo zahvaljujuci našim programima edukacije pronašlo svoj novi posao u iscjeliteljsko terapeutskim djelatnostima.

Sada vam u suradnji sa našim partnerom možemo omogučiti da još više razvijete svoju osnovnu djelatnost zahvaljujuči potencijalnim novim klijentima i inovativnim proizvodima, koji uz vaš osnovni rad mogu doprinjeti zdravlju i kvaliteti života vaših klijenata. Također, uz provođenje projekta podrazumjeva se i dobro osmišljena  financijska stimulacija.

Ponuda za suradnju nije ograničena samo na iscjelitelje i terapeute, već i na sve ostale ljude koji žele steći nova znanja i iskustva, te pri tome još i biti adekvatno financijski nagrađeni.

Više o tome možete saznati na informativnom razgovoru, gdje ćemo Vam predstaviti POSLOVNI PROJEKT izuzetnog potencijala, sa tendencijom proširenja na inozemna tržišta!

Osnovni uvjet je Vaša potreba za financijski dobro nagrađenim radom, vaša komunikativnost i otvorenost prema novim znanjima i iskustvima.


Kako biste rezervirali svoj termin za razgovor i dobili informacije posaljite nam na e-mail: huped@huped.hr  vaše podatke:
- Ime i prezime:
- Adresa:
- Telefon:
- E-mail:
- Vaša osnovna djelatnost:


Po primitku ćemo vas kontaktirati i poslati na vašu e-mail adresu poziv na razgovor sa informacijama o mjestu i vremenu održavanja.

TEČAJ RADIESTEZIJE

Lokacija: Zagreb, Kosirnikova 80 u HUPED-u
Termin: 22.03. i 29.03.2014.g. (dvije subote)
Rok za prijavu: 21.03.2014.g.

Sve o radiesteziji saznajte od jednog od prvih i svakako najiskusnijih radiestezista u Hrvatskoj. Tecaj traje dva dana tokom kojih kroz praktican rad usvajate znanja i vjestine potrebne za radiestezijsku analizu covjeka, prostora i zemljista (detekcija stetnih zracenja, podzemne vode itd.). Na tecaju se dobiva temeljno znanje i smjernice za daljnji rad te se testira radiestezijski potencijal sudionika.

Upravo je u toku edukacija grupe koja je počela sa radom u subotu - 01.03. te zbog velikog interesa primamo prijave i za novu grupu polaznika.

Ostale informacije kao što su cijena, načini plačanja i prijavnicu za sudjelovanje potražite na linku: www.huped.hr/hr/seminari-detalji/tecaj-radiestezije-26

KRISTALOTERAPIJA - OSNOVNI TEČAJ

Lokacija: Zagreb, Kosirnikova 80 (u HUPED-u)
Termin: 23.03. i 30.03.2014.g. (dvije nedjelje)
Rok za prijavu: 22.03.2014.g.
Predavač: Osman Hasanpašić

Tecaj iz kristaloterapije traje 2 dana. Prvi dan je opcenito o kristalima i uzpoznavanje sa kristalima koji se najcesce upotrebljavaju u kristaloterapiji, njihova svojstva i djelovanja na ljudski organizam. Drugi dan ce se raditi prakticno. Nacini iscjeljivanja, energetsko polje, rad na cakrama, koristenje kristalnog stapa, akupunkturna masaza kristalima, kristaloterapija i radiestezija, kristaloterapija i bioenergija, gledanje u kristalnu kuglu, terapija kristalima, odabir kristala u kristaloterapiji, meditacija s kristalima, kristali i astrologija.

Ostale informacije kao što su cijena, načini plačanja i prijavnicu za sudjelovanje mozete dobiti na linku: www.huped.hr/hr/seminari-detalji/kristaloterapija-osnovni-tecaj-27

OSOBNI DEKONTAMINATOR

OSOBNI ZAŠTITNIK OD ŠTETNIH RADIESTEZIJSKIH ZRAČENJA I DRUGIH NEVIDLJIVIH SILA KOJE NARUŠAVAJU KVALITETU VAŠEG ŽIVOTA.
Namijenjen je za nošenje sa sobom i dijeluje u radijusu od 3 metra.

Svojim pozitivnim frekvencijskim titrajem DEKONTAMINIRA NEGATIVNU ENERGIJU IZ PROSTORA, PREDMETA I LJUDI, a ujedno djeluje i kao dugoročna višegodišnja PREVENTIVNA ZAŠTITA, protiv bilo kakvog ponovnog djelovanja NEGATIVNE ENERGIJE.

Dekontaminator je testiran od strane HUPED-a, no isto tako je dobitnih nekoliko zlatnih medalja na sajmovima inovacija jer je u odgovarajučoj formi pokazao izuzetne rezultate i u zaštiti pčelinjih zajednica zbog čega su se u njegovo istraživanje uključili VETERINARSKI INSTITUT i VETERINARSKI FAKULTET u Zagrebu.

Više informacija na linku: http://www.huped.hr/hr/webshop-detalji/2/osobni-dekontaminator-41


NAPOMENA: Ovaj Newsletter poslan je svima koji su se prijavili za dobivanje HUPED info elektroničkog časopisa ili uz Vaš pristanak korištenja e-mail adrese na web stranici www.huped.hr te ukoliko je Vašu e-mail adresu prijavio neki vaš poznanik, a u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Ova poruka namijenjena je upravo vama. Molimo vas da za proslijeđivanje ne koristie Forward ili Proslijedi gumb na vašoj aplikaciji već da proslijedite putem linka: PROSLIJEDI

Ukoliko ne želite više primati naše obavijesti kliknite na ODJAVA
HUPED,
KOSIRNIKOVA 80
10000 ZAGREB
TEL: 00385 (0)1 3758 145
FAX: 00385 (0)1 3758 140
GSM: 00385 (0)99 4900 909
00385 (0)99 8525 039
E-MAIL: info@huped.hr
WEB: www.huped.hr
www.facebook.com/HUPED
 

powered by phpList 3.0.5, © phpList ltd