Përshëndetje Anxhela,

Mirëseerdhe në grupin e përkthimit të Fedora-s. :)

Mos harro ti bashkohesh skuadrës së përkthimit në platformën Zanata [1] dhe ti bashkohesh skuadrës së përgjithshme të përkthyesve në Fedora [2].

Për çdo pyetje apo paqartësi që mund të hasësh gjatë përkthimit në platformën Zanata ose diçka tjetër shkruaj në mailing list.

Përkthim të mbarë,
Gjithë të mirat,
Jona
[2] https://admin.fedoraproject.org/accounts/group/view/cvsl10n?_csrf_token=094644dbff1214c6c42f37da826ce54c72f303d1

---
Jona Azizaj
<Fedora Ambassador>
http://jona.azizaj.com
https://fedoraproject.org/wiki/User:Jonatoni
GPG Public Key: 6FDA5BDB 


2016-10-26 17:11 GMT+02:00 Anxhela Hyseni <hysenianxhela@fedoraproject.org>:
Përshëndetje,

Unë jam Anxhela. Jam duke vazhduar studimet e mia për Informatikë, në Universitetin e Tiranës.
Jam pjesë e skuadrës së përkthimit, në Zanata, të skuadrës të përkthimit në gjuhën Shqipe. Kam kontribuar në Fedora për më shumë se 6 muaj.
Së fundi jam bërë ambasadore në Fedora.
FAS(hysenianxhela)

Sinqerisht,
Anxhela Hyseni
_______________________________________________
Trans-sq mailing list -- trans-sq@lists.fedoraproject.org
To unsubscribe send an email to trans-sq-leave@lists.fedoraproject.org