[Fedora-directory-users] [FDS] Error: Cannot connect to the AdminServer

kenwood kenwood at thesportsresort.com
Mon Aug 28 19:36:00 UTC 2006


Jorge,

 

Did you start the other services?

 

/opt/fedora-ds

 

./slapd-slapd-what-you-named-it

./start-admin

 

Then  try to start your console.

 

Ken Wood

TLW Sports Company, LLC

Information Systems

p. 805.987.2255

c. 720.937.8295

 

________________________________

From: fedora-directory-users-bounces at redhat.com
[mailto:fedora-directory-users-bounces at redhat.com] On Behalf Of Jorge
Santos
Sent: Monday, August 28, 2006 12:31 PM
To: General discussion list for the Fedora Directory server project.
Subject: Re: [Fedora-directory-users] [FDS] Error: Cannot connect to the
AdminServer

 

It's not working yet!!!
I ran it as follow:

# ./startconsole -D -u admin -a http://localhost:1600/ 
Fedora-Management-Console/1.0 B2006.060.1930
CommManager> New CommRecord (
http://localhost:1600/admin-serv/authenticate)

and when I put the password for user "admin" and I got this message:
Cannot connect to the Admin Server " http://localhost:1600/"
The url is not correct or the server is not running!!!

The log's file (/opt/fedora-ds/admin-serv/logs/error) is:

[Mon Aug 28 15:37:59 2006] [notice] caught SIGTERM, shutting down 
[Mon Aug 28 15:38:05 2006] [notice] Access Host filter is: *
[Mon Aug 28 15:38:05 2006] [notice] Access Address filter is: *
[Mon Aug 28 15:38:06 2006] [notice] Access Host filter is: *
[Mon Aug 28 15:38:06 2006] [notice] Access Address filter is: * 
[Mon Aug 28 15:38:06 2006] [notice] Apache/2.0 configured -- resuming
normal operations

I don't understand what is happening!!!

Jorge Santos

On 8/28/06, Richard Megginson <rmeggins at redhat.com> wrote:

Jorge Santos wrote:
> Hi There,
> I need a help about fds running.
> i did the download of fedora-ds-1.0.2-1.FC4.i386.opt.rpm package and i
> follow the instructions in
> http://directory.fedora.redhat.com/wiki/Setup#Running_Setup
> but, when i tried to execute the command:
> # ServerRoot/startconsole -u admin -a http://localhost:1500
> the console openned and after i put my password which was configured
> during installation. But, the follow message is always returned:
> Cannot connect to the Admin Server " http://localhost:1500
<http://localhost:1500> " The url is
> not correct or the server is not running.
> I'd executed the follow tests:
>       Open my browser and put the url "http://localhost:1500 " and the
> page of Fedora Management Console was openned
>       execute the command telnet: telnet localhost 1500 and the follow
> message was returned Connected to localhost.localdomain ( 127.0.0.1
<http://127.0.0.1> 
> <http://127.0.0.1>)
>
> anybody have the some problem???
> I'm using the FCS4
try startconsole -D
>
> att,
> Jorge Santos
>
>
>
------------------------------------------------------------------------
>
> --
> Fedora-directory-users mailing list
> Fedora-directory-users at redhat.com 
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-directory-users
>


--
Fedora-directory-users mailing list
Fedora-directory-users at redhat.com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-directory-users




 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.fedoraproject.org/pipermail/389-users/attachments/20060828/7e3fba5c/attachment.html 


More information about the 389-users mailing list