Branch 'f13' - cs-CZ/Security.po

Transifex System User transif at fedoraproject.org
Sun Apr 18 22:31:42 UTC 2010


 cs-CZ/Security.po |    2 +-
 1 file changed, 1 insertion(+), 1 deletion(-)

New commits:
commit 9d50c5362c6defe8160cd6e7e4c4a15391a9f233
Author: peartown <peartown at fedoraproject.org>
Date:   Sun Apr 18 22:31:40 2010 +0000

    l10n: Updates to Czech (cs) translation
    
    Transmitted-via: Transifex (translate.fedoraproject.org)

diff --git a/cs-CZ/Security.po b/cs-CZ/Security.po
index 48d0218..c4f1162 100644
--- a/cs-CZ/Security.po
+++ b/cs-CZ/Security.po
@@ -71,7 +71,7 @@ msgstr "Dialog uživatelského účtu"
 #. Tag: para
 #, no-c-format
 msgid "A new User Account Dialog is redesigned and implemented to create new users and edit user-related information in single-user systems or small deployments. This new dialog supersedes functionality that was previously available in a variety of tools, such as <application>system-config-user</application>, <application>gnome-about-me</application>, <application>gdmsetup</application> and <application>polkit-gnome-authorization</application>, and makes it available in one place."
-msgstr "Je přepracován nový dialog pro účet uživatele a implementován k vytváření nových uživatelů a úpravám informací souvisejících s uživatelem v jednouživatelském systému nebo malé implementaci. Nový dialog nahrazuje funkcionalitu, která byla v minulosti k dispozici v různých nástrojích, jako např. application>system-config-user</application>, <application>gnome-about-me</application>, <application>gdmsetup</application> nebo <application>polkit-gnome-authorization</application>, a nabízí ji z jednoho místa."
+msgstr "Je přepracován nový dialog pro účet uživatele a implementován k vytváření nových uživatelů a úpravám informací souvisejících s uživatelem v jednouživatelském systému nebo malé implementaci. Nový dialog nahrazuje funkcionalitu, která byla v minulosti k dispozici v různých nástrojích, jako např. <application>system-config-user</application>, <application>gnome-about-me</application>, <application>gdmsetup</application> nebo <application>polkit-gnome-authorization</application>, a nabízí ji z jednoho místa."
 
 #. Tag: para
 #, no-c-format




More information about the docs-commits mailing list