[release-notes/f14] l10n: Updates to Catalan (Valencian) (ca) translation

Transifex System User transif at fedoraproject.org
Wed Nov 3 14:43:05 UTC 2010


commit ca41818868538729d5ae7d4a970cfaabcce25e1d
Author: rbuj <rbuj at fedoraproject.org>
Date:   Wed Nov 3 14:43:02 2010 +0000

    l10n: Updates to Catalan (Valencian) (ca) translation
    
    Transmitted-via: Transifex (translate.fedoraproject.org)

 ca-ES/Musicians.po |    6 +++---
 1 files changed, 3 insertions(+), 3 deletions(-)
---
diff --git a/ca-ES/Musicians.po b/ca-ES/Musicians.po
index 1abf672..e573370 100644
--- a/ca-ES/Musicians.po
+++ b/ca-ES/Musicians.po
@@ -5,7 +5,7 @@ msgid ""
 msgstr ""
 "Project-Id-Version: 0\n"
 "POT-Creation-Date: 2010-09-12T03:40:16\n"
-"PO-Revision-Date: 2010-09-23 01:39+0100\n"
+"PO-Revision-Date: 2010-11-03 15:17+0100\n"
 "Last-Translator: Robert Antoni Buj Gelonch <robert.buj at gmail.com>\n"
 "Language-Team: Catalan <fedora at softcatala.net>\n"
 "Language: \n"
@@ -112,12 +112,12 @@ msgstr "Cada una de les aplicacions disposa d'un tutorial, dissenyat per a mostr
 #. Tag: para
 #, no-c-format
 msgid "More advanced users - especially programmers who wish to create music - will appreciate the detailed coverage of <application>SuperCollider</application>, a programming language designed for audio synthesis. The tutorial shows you how to create a piece of music, from inspiration to completion. There is also a section explaining the syntax and usage of many language features, designed to be used as an introduction to <application>SuperCollider</application>, and as a reference while you program. Combined with the extensive documentation available from the developers, the Musicians' Guide chapter help to make <application>SuperCollider</application> on Fedora easier than ever!"
-msgstr "Per als usuaris més avançats - especialment per a aquells programadors que vulgui crear peces musicals - apreciaran la detallada cobertura de <application>SuperCollider</application>, un llenguatge de programació dissenyat per a la síntesis de l'àudio. El tutorial mostra com crear una peça de música, des del moment amb la inspiració fins al seu completament. També hi ha una secció que explica la sintaxis i la utilització de moltes de les funcionalitats del llenguatge, dissenya per ser una introducció a <application>SuperCollider</application>, i com a referència mentre es programa. Juntament amb l'àmplia documentació disponible dels desenvolupadors, la Guia per als músics us simplificarà com mai la utilització de <application>SuperCollider</application>!"
+msgstr "Per als usuaris més avançats - especialment per a aquells programadors que vulgui crear peces musicals - apreciaran la detallada cobertura de <application>SuperCollider</application>, un llenguatge de programació dissenyat per a la síntesis de l'àudio. El tutorial mostra com crear una peça de música, des del moment amb la inspiració fins al seu completament. També hi ha una secció que explica la sintaxis i la utilització de moltes de les funcionalitats del llenguatge, dissenyat per ser una introducció a <application>SuperCollider</application>, i com a referència mentre es programa. Juntament amb l'àmplia documentació disponible dels desenvolupadors, la Guia per als músics us simplificarà com mai la utilització de <application>SuperCollider</application>!"
 
 #. Tag: para
 #, no-c-format
 msgid "All musicians who want to improve their skills will want to use the ear-training application <application>Solfege</application>. <application>Solfege</application> offers a wide variety of exercises, from hearing and singing intervals and chords, to taking dictation of a series of chords, or even detecting a tuning discrepancy between pitches. Whether you want to build your aural skills for the first time or just want help in maintaining them, <application>Solfege</application> can help you."
-msgstr "Tots aquells músics que vulguin millorar les seves habilitats voldran utilitzar l'aplicació d'entrenament de l'oïda <application>Solfege</application>. <application>Solfege</application> proporciona un ampli ventall d'exercicis, des de escoltar i marcar intervals i acords, fins a prendre apunts del dictat d'una serie d'acords, o bŕ detectar una discrepància en el to entre les notes. Ja sigui per a incrementar les vostres aptituds per a percebre sons per primera vegada o simplement per a ajudar a mantenir-les, <application>Solfege</application> us serà de gran ajuda."
+msgstr "Tots aquells músics que vulguin millorar les seves habilitats voldran utilitzar l'aplicació d'entrenament de l'oïda <application>Solfege</application>. <application>Solfege</application> proporciona un ampli ventall d'exercicis, des d'escoltar i marcar intervals i acords, fins a prendre apunts del dictat d'una serie d'acords, o bé detectar una discrepància en el to entre les notes. Ja sigui per a incrementar les vostres aptituds per a percebre sons per primera vegada o simplement per a ajudar a mantenir-les, <application>Solfege</application> us serà de gran ajuda."
 
 #. Tag: para
 #, no-c-format


More information about the docs-commits mailing list