[Issue 106704] Type 1 fonts in PDF export have incorrect /Length3

hdu at openoffice.org hdu at openoffice.org
Mon Nov 9 09:52:41 UTC 2009


To comment on the following update, log in, then open the issue:
http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=106704


User hdu changed the following:

                What    |Old value                 |New value
================================================================================
             Assigned to|writerneedsconfirm        |pl
--------------------------------------------------------------------------------
               Component|Word processor            |gsl
--------------------------------------------------------------------------------
          Ever confirmed|                          |1
--------------------------------------------------------------------------------
                  Status|UNCONFIRMED               |NEW
--------------------------------------------------------------------------------
              OS/Version|Linux                     |All
--------------------------------------------------------------------------------
              QA contact|issues at sw                 |issues at gsl
--------------------------------------------------------------------------------
                Platform|PC                        |All
--------------------------------------------------------------------------------
            Subcomponent|save-export               |code
--------------------------------------------------------------------------------




------- Additional comments from hdu at openoffice.org Mon Nov  9 09:52:40 +0000 2009 -------
Indeed, thanks Adrian!

---------------------------------------------------------------------
Please do not reply to this automatically generated notification from
Issue Tracker. Please log onto the website and enter your comments.
http://qa.openoffice.org/issue_handling/project_issues.html#notification




More information about the fonts-bugs mailing list