[Issue 96123] combining characters (diacritics) not displaying properly

cloph at openoffice.org cloph at openoffice.org
Thu Mar 18 16:38:45 UTC 2010


To comment on the following update, log in, then open the issue:
http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=96123


User cloph changed the following:

                What    |Old value                 |New value
================================================================================
                      CC|'fedorafonts'             |'cloph,fedorafonts'
--------------------------------------------------------------------------------
                  Status|UNCONFIRMED               |RESOLVED
--------------------------------------------------------------------------------
                Keywords|                          |oooqa
--------------------------------------------------------------------------------
              Resolution|                          |DUPLICATE
--------------------------------------------------------------------------------




------- Additional comments from cloph at openoffice.org Thu Mar 18 16:38:44 +0000 2010 -------
Depends on the font - and since OOo now has graphite support, using a graphite 
enabled font should display with no problem.

(apart of issue 43080)

Anyway, duplicate.

*** This issue has been marked as a duplicate of 78749 ***

---------------------------------------------------------------------
Please do not reply to this automatically generated notification from
Issue Tracker. Please log onto the website and enter your comments.
http://qa.openoffice.org/issue_handling/project_issues.html#notification


More information about the fonts-bugs mailing list