[Fedora-i18n-bugs] [Bug 518970] New: problems starting ibus

bugzilla at redhat.com bugzilla at redhat.com
Mon Aug 24 12:32:43 UTC 2009

Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug.

Summary: problems starting ibus


           Summary: problems starting ibus
           Product: Fedora
           Version: rawhide
          Platform: All
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: medium
          Priority: low
         Component: imsettings
        AssignedTo: tagoh at redhat.com
        ReportedBy: petersen at redhat.com
         QAContact: extras-qa at fedoraproject.org
                CC: tagoh at redhat.com, fedora-i18n-bugs at redhat.com
   Estimated Hours: 0.0
    Classification: Fedora
    Target Release: ---

Created an attachment (id=358445)
 --> (https://bugzilla.redhat.com/attachment.cgi?id=358445)

Description of problem:
With the latest ibus and imsettings in rawhide
a bubble is appearing for me at startup that ibus
startup failed because of spawning too many ibus processes.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
every time

Steps to Reproduce:
1. login to desktop

Actual results:
warning bubble appears

Expected results:
ibus to be running normally

Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.

More information about the i18n-bugs mailing list