[Fedora-i18n-bugs] [Bug 659641] ibus: following a system reboot, some ibus components do not work till ibus is restarted

bugzilla at redhat.com bugzilla at redhat.com
Wed Dec 8 06:37:03 UTC 2010


Please do not reply directly to this email. All additional
comments should be made in the comments box of this bug.


https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=659641

fujiwara <tfujiwar at redhat.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
               Flag|                            |needinfo?(harshula at redhat.c
                   |                            |om)

--- Comment #5 from fujiwara <tfujiwar at redhat.com> 2010-12-08 01:37:02 EST ---
(In reply to comment #4)
> I thought you reproduced this one back in September?

No, I don't think so.
Do you see your problem on fedora 14?

> 
> > Please attach the screenshot.
> > % gnome-panel-screenshot
> 
> I have my panel set to autohide, so the screenshot will not be helpful. I'll
> describe it for you, the gnome panel icon shows the IM logo when activated, but
> the language panel that usually appears at the bottom right hand corner when
> the IM is activated does not appear. After a IBus restart it will appear when
> activated.

Please observe how to reproduce your bug with the reproducing steps.
Do you mean the autohide is required to reproduce the bug?
Sorry, I don't understand your problem exactly. I would be still interested in
the screenshot how your panel icon is not shown.

> 
> > > e.g. 2: Steps
> > > 1) Reboot your system
> > > 2) Select the XKB "Sinhala; Sinhalese - Sri Lanka" layout
> > > 3) Activate the aforementioned XKB layout
> > > 4) Typing results in English letters
> > > 
> > 
> > Can you get self.__default_layout in the constructor of
> > /usr/lib/python2.7/site-packages/ibus/xkblayout.py ?
> ---------------------------------------
> layout: us,lk
> model: ,
> option: ctrl:swapcaps,grp:shifts_toggle
> ---------------------------------------

Hmm.., it's curious.
I guess you might not explain the important steps or you have some special
settings.

> 
> > Also what is the value of the default XKB?
> ---------------------------------------
> $ /usr/libexec/ibus-xkb --get
> layout: us,lk
> model: ,
> option: ctrl:swapcaps,grp:shifts_toggle
> ---------------------------------------

OK, currently I have the same settings you described but don't reproduce your
problem.

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.redhat.com/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.


More information about the i18n-bugs mailing list