amarok debuginfo not working.

Roy Dragseth roy.dragseth at
Wed Feb 17 12:26:29 UTC 2010


I'm trying to report a bug in amarok but they claim that the debuginfo isn't 
there.  I have installed the debuginfo packages that seems to be required.

 rpm -qa | grep amarok

It seems to me like the kde-dev folks are right as I get this when starting 
amarok under gdb

Reading symbols from /usr/bin/amarok...Reading symbols from
warning: section .dynbss not found in /usr/lib/debug/usr/bin/amarok.debug
warning: section .gnu.liblist not found in /usr/lib/debug/usr/bin/amarok.debug
warning: section .gnu.conflict not found in /usr/lib/debug/usr/bin/amarok.debug

The backtrace still looks like this:

#46466 0x00007fffddf8cb66 in XmlParseJob::run (this=<value optimized out>)
#46467 0x000000314ba0b7ad in ?? () from /usr/lib64/
---Type <return> to continue, or q <return> to quit---
#46468 0x000000314ba0baae in ThreadWeaver::Job::execute(ThreadWeaver::Thread*)
() from /usr/lib64/
#46469 0x000000314ba0acaf in ?? () from /usr/lib64/
#46470 0x000000314ba0b1c8 in ThreadWeaver::Thread::run() () from
#46471 0x0000003140a59d25 in ?? () from /usr/lib64/
#46472 0x0000003d05406a3a in start_thread () from /lib64/
#46473 0x0000003d048de67d in clone () from /lib64/
#46474 0x0000000000000000 in ?? ()

More details can be found in the bug report:

Am I missing something obvious?



  The Computer Center, University of Tromsø, N-9037 TROMSØ Norway.
	      phone:+47 77 64 41 07, fax:+47 77 64 41 00
        Roy Dragseth, Team Leader, High Performance Computing
	 Direct call: +47 77 64 62 56. email: roy.dragseth at

More information about the kde mailing list