Kernel 2.6.14-1.1719 to 2.6.14-1.1740

Matt Carter matt.carter85 at gmail.com
Fri Dec 9 09:01:48 UTC 2005


Hi Guys

Updated my version of Udev to the patched version using the
instructions, now when I boot on to the latest kernel I get:

Starting Udev:

And then nothing, udev doesnt start with a newer kernel (1743),
however it still works fine with the older kernel (1719). Any ideas of
that else I can try to help debug?

Matt

> Matt Carter wrote:
> > Hi Guy
> >
> > Currently I have one working kernel on my system 2.6.14-1.1715, on the
> > other Kernels I get Udev freeze. I added a "set -x" and "echo $1" to
> > my rc.sysinit to see what was causing the hang. I got this:
> >
> > +echo floppy
> > floppy
> > modprobe floppy
> >
> > This is when it hangs, my laptop has no floppy or floppy controller.
> > So i "#" out modprobe floppy from the rc.sysinit script and it got a
> > little further, but then it froze on:
> >
> > +echo echi-hcd
> > ehci+hcd
> > +modprobe ehci-hcd
> >
> > Any one else having problems like this? I have been reporting it on
> > bugzilla (174270) wondered if anyone else had any luck fixing the
> > issue?
> >
> > Btw the laptop is a Pentium M, Intel 915 Chipset (Sony S Series
> > Laptop). Is there anything else I could try?
> >
> > Matt
> >
>
> This could be udevd running in parallel and doing stuff..
> Could you
> # rpmbuild --rebuild ftp://people.redhat.com/harald/udev/udev-075-5.src.rpm
> install the rpm and reboot?
> This udev version has a patch, which waits until udevd has finished
> replaying the uevents. So we can debug it a little better.




More information about the test mailing list