sound problem

Thornton thornton at cierragroup.com
Fri Sep 3 14:01:46 UTC 2004


I'm not sure if its closed source or not. Here is the info you
requested:

Module                  Size  Used by
snd_seq_oss            30657  0
snd_seq_midi_event      7105  1 snd_seq_oss
snd_seq                52689  4 snd_seq_oss,snd_seq_midi_event
snd_pcm_oss            43129  0
snd_mixer_oss          14017  2 snd_pcm_oss
snd_intel8x0           30829  2
snd_ac97_codec         58821  1 snd_intel8x0
snd_pcm                83529  2 snd_pcm_oss,snd_intel8x0
snd_timer              25413  2 snd_seq,snd_pcm
snd_page_alloc          8393  2 snd_intel8x0,snd_pcm
gameport                4033  1 snd_intel8x0
snd_mpu401_uart         7361  1 snd_intel8x0
snd_rawmidi            21733  1 snd_mpu401_uart
snd_seq_device          6473  3 snd_seq_oss,snd_seq,snd_rawmidi
snd                    45477  14
snd_seq_oss,snd_seq_midi_event,snd_seq,snd_pcm_oss,snd_mixer_oss,snd_intel8x0,snd_ac97_codec,snd_pcm,snd_timer,snd_mpu401_uart,snd_rawmidi,snd_seq_device
soundcore               7713  2 snd
vmnet                  28688  14
vmmon                  45088  5
parport_pc             21249  1
lp                      9133  0
parport                35977  2 parport_pc,lp
autofs4                20677  0
sunrpc                141861  1
forcedeth              15937  0
floppy                 54001  1
sg                     28513  0
scsi_mod              105360  1 sg
dm_mod                 47317  0
ohci_hcd               19793  0
ehci_hcd               27973  0
button                  4825  0
battery                 7117  0
asus_acpi               9177  0
ac                      3533  0
ext3                   96937  3
jbd                    66521  1 ext3

alias snd-card-0 snd-intel8x0
install snd-intel8x0 /sbin/modprobe --ignore-install snd-intel8x0 &&
/usr/sbin/alsactl restore >/dev/null 2>&1 || :
remove snd-intel8x0 { /usr/sbin/alsactl store >/dev/null 2>&1 || : ; };
/sbin/modprobe -r --ignore-remove snd-intel8x0
alias usb-controller ehci-hcd
alias usb-controller1 ohci-hcd
alias net-pf-10 off
options forcedeth  irq=9 
alias eth0 forcedeth
options scsi_mod max_luns=5  

Thanks

On Fri, 2004-09-03 at 05:03, James Wilkinson wrote:
> Thornton wrote:
> > I am having a problem with my sound card.  It just doesn't play anything
> > anymore in any app.  Basically its dead.  I tried to detect sound card
> > and it located it, clicked 
> > test sound and nothing plays.  It used to work fine.  I haven't 
> > installed anything new or anything like that.  Just the up2date 
> > updates.  Could any of them effected my sound.  I am using a 
> > asus mb w/ a nvidia sound card.
> 
> Nvidia. Any chance that you're using the Nvidia closed-source drivers?
> 
> (If you're not sure, post the results of running /sbin/lsmod and
> the contents of /etc/modprobe.conf, or /etc/modules.cond if you're on
> FC1.)
> 
> James.
> 
> -- 
> E-mail address: james | Went to see the Rugby. Swansea are still sponsored
> @westexe.demon.co.uk  | by EDS. They are still dropping the ball, fumbling
>                       | every opportunity and making idiots of themselves
>                       | in public. Is this co-incidence?  -- Alan Cox
----------------------------------------------------------------------
- Thornton  	                 	    thornton at cierragroup.com -
- Cierra Group                            http://www.cierragroup.com -
----------------------------------------------------------------------





More information about the users mailing list