FC4 No Sound on HP ze2000

Ping-Wu Zhang pwzhangz at gmail.com
Mon Aug 15 08:27:30 UTC 2005


On 8/15/05, Edward Dekkers <edward at tripled.iinet.net.au> wrote:
> Ping-Wu Zhang wrote:
> > My boss recently got an HP ze2000 notebook (Turion64 based). I
> > installed FC4 (32-bit) on that machine, everything seems to work fine
> > except a couples of things.  One of them is that there is no sound.  I
> > checked the hardware from the WinXP side, and it is listed as
> >
> > Conexant AC-Lihttp://www.fedorafaq.org/#radeonnk Audio
> >
> > Can someone tell me how to try to get sound to work?  Thanks.
> >
> 
> Please use lspci i
> 
> --
> fedora-list mailing list
> fedora-list at redhat.com
> To unsubscribe: http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-list
> 
> 
> 
nstead to get a better listing.
> 
> Conexant as far as I know only makes communications ICs, so I think
> you're looking at the modem audio instead.
> 
> Regards,
> Ed.

Thanks for the help.  I got the messages after lspci:

00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc: Unknown device 5950 (rev 01)
00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc: Unknown device 5a3f
00:13.0 USB Controller: ATI Technologies Inc: Unknown device 4374
00:13.1 USB Controller: ATI Technologies Inc: Unknown device 4375
00:13.2 USB Controller: ATI Technologies Inc: Unknown device 4373
00:14.0 SMBus: ATI Technologies Inc ATI SMBus (rev 11)
00:14.1 IDE interface: ATI Technologies Inc Standard Dual Channel PCI
IDE Controller ATI
00:14.3 ISA bridge: ATI Technologies Inc: Unknown device 4377
00:14.4 PCI bridge: ATI Technologies Inc: Unknown device 4371
00:14.5 Multimedia audio controller: ATI Technologies Inc: Unknown
device 4370 (rev 02)
00:14.6 Modem: ATI Technologies Inc: Unknown device 4378 (rev 02)


How do I find and load the ATI drivers?  Thanks.




More information about the users mailing list