NFS install images can't be found

Aldo Foot lunixer at
Thu May 25 17:35:13 UTC 2006

I would have tried using another network card. Just to get the NIC question
mark out of the way.


On 5/25/06, Frank Cox <theatre at> wrote:
> I was trying to update a machine from FC3 to FC5 yesterday.  In accord
> with my
> usual practice, I put the machine on my network, booted off of the network
> install CD, said that I want to use a NFS image and pointed the computer
> to my
> NFS server and the directory where the images are stored.
> And it told me that it can't find the images.
> I checked from other computers on my network and the images are in place
> and
> haven't changed, moved or done anything.  And I updated another machine
> using
> exactly the same procedure over the weekend, and did a new install last
> week on
> yet another one with no problem at all.
> I'm wondering if it can't find the network card or something -- which
> would be
> odd because when I did the original FC3 install on that box I used the
> same
> "read NFS image" procedure and it worked fine.  (Haven't installed off of
> CD's
> for some years now.)  If I really have to, I will burn a set of CD's and
> update
> the machine that way but I'd really prefer to avoid that.
> I tried rebooting and entering the information again a couple of times
> with the
> same result.  And was double-checking for typos, even though I have my
> network
> numbers memorized.
> Has anyone else seen this happen?
> --
> MELVILLE THEATRE ~ Melville Sask ~
> --
> fedora-list mailing list
> fedora-list at
> To unsubscribe:
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...

More information about the users mailing list