F14 installed chromium, but it won't start

Patrick O'Callaghan pocallaghan at gmail.com
Fri Nov 4 16:38:38 UTC 2011


On Thu, 2011-11-03 at 15:34 -0500, Aaron Konstam wrote:
> On Thu, 2011-11-03 at 09:48 -0700, jackson byers wrote:
> > ]$ uname -r
> > 2.6.35.14-97.fc14.i686
> > 
> > 
> > installing  chromium seemed to complete without errors:
> > 
> > [root at f14 ~]# cd /etc/yum.repos.d/
> > [root at f14 yum.repos.d]# wget
> > http://repos.fedorapeople.org/repos/spot/chromium/fedora-chromium-stable.repo
> > 
> > # yum install chromium
> > ....
> > 
> > Installed:
> >   chromium.i686 0:14.0.835.186-1.fc14
> > 
> > Dependency Installed:
> >   libjingle.i686 0:0.6.0-2.fc14              libsrtp.i686
> > 0:1.4.4-1.20101004cvs.fc14
> >   nss-mdns.i686 0:0.10-8.fc12                v8.i686 0:3.4.14-2.fc14
> > 
> > Complete!
> > [root at f14 yum.repos.d]#
> > 
> > 
> > 
> > but  chromium won't start
> > 
> > from ps  ax:
> > 
> >  3474 ?        S      0:00 /usr/lib/chromium-browser/chromium-browser
> > --enable-plugins --enable-extensions --enable-user-scripts
> > --enable-printing --enable-sync --auto-ssl-client-auth
> >  3476 ?        S      0:00 /usr/lib/chromium-browser/chromium-browser
> > --enable-plugins --enable-extensions --enable-user-scripts
> > --enable-printing --enable-sync --auto-ssl-client-auth
> >  3477 ?        Z      0:00 [chrome-sandbox] <defunct>
> > 
> > 
> > advice?
> > 
> > Jack
> 
> If you mean Google Chrome I just installed it from the web and it
> worked.
> -- 
> =======================================================================
> You climb to reach the summit, but once there, discover that all roads
> lead down. -- Stanislaw Lem, "The Cyberiad"
> =======================================================================
> Aaron Konstam telephone: (210) 656-0355 e-mail: akonstam at sbcglobal.net
> 

He specifically said chromium, and the terminal log also says chromium.
Not the same thing.

poc



More information about the users mailing list