Not able to install nvidia drivers

Lawrence Graves lgraves95 at
Tue Dec 6 22:16:12 UTC 2011

On 12/06/2011 02:24 PM, Ian Malone wrote:
> On 6 December 2011 18:06, Mike Chambers<mike at>  wrote:
>> On Tue, 2011-12-06 at 06:02 -0700, Lawrence Graves wrote:
>>> I am still not able to install my nvidia drivers and I am not able to
>>> communicate in technical terms therefore I was sending pictures of my
>>> screen and pictures of my folders so those who were helping me would
>>> have something to work with. Yesterday I received at least 10 refusals
>>> of information sent.
>>> Will somebody be so kind as to tell me or show me how to send the
>>> necessary information so that I can find resolve in this matter.  This
>>> has been going on since the release of Fedora 16 and there has been not
>>> fix for this problem.
>>> If somebody has the ability to remotely attach themselves to my laptop
>>> and see the problem, it would be greatly appreciated.
>> Maybe you can get better help by saying what the exact problem is your
>> having?  Are you using yum to install it from rpmfusion, such as yum
>> install akmod-nvidia?  Or you trying it from scratch/source code?  Or is
>> it installing but it never starts up or you system doen't load the
>> module?  Are you blacklisting nouveau module?
> We've been through some of this, see the thread: "Bug 648732 – Intel
> wireless broken on 11n for many users"
> Answers are:
> via yum
> not sure
> trying to
>> You also might get better help also by going to web site
>> and find their mailing list and ask there too.
> This may be worthwhile.
If I blacklist the nouveau drivers, that is when I can't get anything to 
load. Because I can't get anything to load I am not able to get any data 
as to why the nvidia drivers didn't load.
Lawrence Graves All things are workable but don't all things work.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...

More information about the users mailing list